Treballant en altres suports i formats

Seguint amb la línia marcada en la versió de paper, en el format digital hem buscat aquest espai blanc que és una gran característica de les nostres publicacions així com la imatge com a element de color i ritme, tractant la resta de manera monocromàtica.

Tractant-se d’un medi digital, no és tan fàcil trencar els grids, així i tot hem aconseguit una sensació molt similar utilitzant un grid heterogeni amb les imatges, que deixen espais en blanc entre files.

Per altra banda, com podem veure no tan sols pensant en la composició de la pàgina sinó també en els continguts i estratègia de la marca, s’ha inclòs una secció per a subscriptors i espais disponibles per a publicitat, hem de pensar que aquest tipus d’espais web, es financen per aquests dos tipus ingressos normalment i és important incloure’ls en el nostre disseny perquè quedi harmònic.

 

Aquí podeu veure el prototip interactiu:

https://xd.adobe.com/view/7fe418f9-29c0-4ef6-5114-ad3d815fb9bd-09d5/

El camí per veure totes 3 pàgines es

  • Botó del banner principal de “Ver publicación”
  • Última notícia/entrada titulada “Descubriendo Tailandia desde otro punto de vista”.
  • Un cop al article es pot tornar al inici fent click al logotip de “Egeria”