Egeria Magazine: La Portada

Egeria Magazine una revista per als viatgers més alternatius. Fullejar-la desprèn una energia màgica que aconsegueix transportar-te directament a les profunditats del país al qual dediquem el número. Qualsevol persona sigui un apassionat dels viatges o simplement un lector genèric quedarà absorbit per ella. 

S’ha volgut treballar amb una gràfica simple i minimalista però generant un dinamisme que enganxi al lector. Que les imatges sempre siguin una part molt important però sense deixar de costat el contingut: · backpackers · inquietuds · reportatges · excursions · gastronomia · art · cultura · lowcost · experiències · ofertes · recomanacions · aventures · restaurants · 

Ens agrada que la portada i la contraportada sigui un tot, perquè busquem que a la llarga pugui arribar a ser un atractiu per al col·leccionista. L’objectiu de la composició d’aquestes segueix sempre la mateixa línia, utilitzant 1 fotografia en gran format i especificant als laterals un resum del contingut, la marca i les dades que creiem més importants. 

Des del número 1 Egeria Magazine pretén trencar i marcar la diferència oferint als lectors un viatge diferent del que estem acostumats.