Egeria portades

 

Com podem veure a les imatges anteriors, aquestes són les propostes per a la revista Egeria que he anat treballant.

En les Pacs anteriors es va definir un target molt concret mig alt, que li agrada molt viatjar i el magazine serà un ajuda més durant els seus viatjes, per aquest motiu el tamany havia de ser minimament petit, per poder portar a la bossa sense molestar. Finalment el format ha sigut 175x230mm.

Un altre aspecte que s’ha anat treballant i que es veu reflectit en les propostes de les portades, és l’importància de la imatge, donat que avui dia i els nostres clients, es mouen per les imatges, com Instagram, per aquest motiu són el centre del nostre disseny, i les tractem com a una petita “obra d’art” a la portada amb aquest marc o paspartú que ens recorda a una petita exposició.

Dins d’aquest paspartú, a la part inferior trobem datades les revistes i preu, un cop més ens recorda a les signatures de les obres d’art. Aquesta part inferior també s’utilitzarà per posar el codi de barres.

Pel que fa al text que es mostra a la portada, només es mostrarà el nom del país/ciutat del qual tracta el número y una petita frase en un segon plà jerarquic.

En el llom només mostrarem el nom del magazine, el país/ciutat que tracta el número i el propi número.

La part posterior, serà destinada a publicitat, tota la plana. En aquest exemple, mostrem un anunci de la companyia Low cost Volotea, donat que els nostres clients són també clients potencials per aquest tipus de companyia.

En les imatges també podem veure un exemple del interior per veure la cohesió entre portada i interior.