L’interior de la publicación

Casal_Martin_Laura_PAC4_Agora

ELEMENTS DE LA PÀGINA

Els elements de totes les pàgines han estat pensats per a construir un ordre, però alhora per crear un article entretingut i divertit, i no tan seriós, ja que sí, es parla de la feina del nòmada en els seus viatges, però també de tot el que aquest ha de gaudir al marxar i viure l’experiència.

JERARQUÍA I RITME VISUAL

La intenció compositiva en la representació de les pàgines de la revista, com ja he dit abans, ha estat la de crear un cert ordre i equilibri. Abunden els rectangles que donen prioritat a unes parts del text, per ressaltar aquests, així com diferenciar les pàgines, una amb el fons en blanc i una altra amb el fons negre. Ressalten les paraules amb més interès en color vermell, perquè siguin el centre d’atenció al mirar la pàgina.

ESTIL I TO DEL DISSENY

L’estil del projecte és senzill, en blanc i negre, neutre, amb un toc exagerat en vermell, accentuant les coses de més interès. Les fotografies s’adapten al tema que es parla a cada pàgina, ja siguin temples, monuments, platges, etc.

El text està extret d’un article d’internet d’Andres N. ”Treballar com nòmada digital”,  ja que m’ha causat una profunda connexió amb el meu projecte, per aquest motiu l’he introduït perquè la gent pugui nodrir-se d’ell.

MAQUETACIÓ DE TEXT I IMATGES

El text ha anat variant al llarg del projecte, aquest cop he utilitzat per a títols i subtítols la tipografia Impact (Regular), i per al contingut explicatiu la tipografia Kefa (Regular), ja que el titular es fa molt més desitjable de llegir i impacta molt més que la senzillesa de la tipografia Futura.

Pel que fa a les imatges, totes s’ajusten a la maquetació de la pàgina i a el text, equilibrant aquesta perquè no tot sigui lletra.

Pel que fa a les guies, marges i columnes, a les pàgines 2 i 3, he creat 5 files i 5 columnes per a la separació del contingut del sumari, així com els marges de 20mm.

A les pàgines 4 i 5, hi ha el mateix patró però les imatges desplacen el text superior i inferior, algun amb més amplada que l’altre.

I finalment a les pàgines 6 i 7, l’he maquetat de manera diferent per donar-li prioritat a algunes imatges a la localització d’aquestes en la pàgina, amb 3 columnes i 4 files, amb un marge de pàgina de 20mm també.